Instellen weergave waarden voor Zones

In een Zone kunnen de oppervlakte en inhoud worden getoond. De notatie hiervan wordt geregeld in het menu Options > Project Preferences > Dimensions...: Hier kan onder andere het aantal cijfers achter de komma worden gekozen om een correcte nauwkeurigheid van de vierkante meters weer te geven.
  1. Klik de knop van de oppervlakte
  2. Kies het gewenste aantal decimalen
  3. Sla deze set van instellingen op onder een duidelijke naam
    Dit gaat via de knop 'Store as...'

Deze instellingenset kan dan bij het instellen van een View worden gekozen. Voor verschillende tekeningen kunnen dus verschillende weergave opties ingesteld worden.
In de meegeleverde templates zijn hiervoor al de meest gebruikte instellingen opgenomen. Deze kunnen ook naar eigen wens aangepast worden.